Pàgines

diumenge, 19 de novembre del 2017

Impactem


  1. Principalment plàstic, després residus orgànics i vidre i poc freqüentment paper.
  2. Reciclem els taps de les botelles perquè estan fets de polietilè d’alta densitat. Aquest material no es fabrica a Europa i és car.
  3. Sí.
  4. Bossa aperitiu: Primer de tot la llancem a fracció envàs lleuger. Després va a la planta de tiratge: envasos lleugers. Tot seguit, va a la planta de reciclatge d’alumini i finalment es transforma en safates d’alumini i paper d’alumini.
  5. Sí, la coneixo. Ens adverteix que si no reciclem, la gent jove com nosaltres, dintre d’uns anys ja no podrem viure de tantes deixalles.
  6. Em sembla molt important aquest avís, ja que si ho complim no sol reciclem de forma correcta, sinó que també ho fem més fàcil per a ECOVIDRIO i ECOEMBES, ja que reciclar de forma incorrecta, perjudica a tot el procés de reciclatge.
  7. No la coneixia i m’ha sorprès molt. Crec que és un gran avanç i podria ser una bona solució, però penso que seria una mica difícil aplicar-la.
  8. A casa meva els meus pares reciclen. Igualment penso reciclar quan sigui major.

1 comentari:

  1. Hola Miquel! Et felicito per fer la feina però com ja hem parlat a classe cal donar-li format d'article reflexiu. Espero llegir la segona versió durant el procés de correcció.

    ResponElimina