Pàgines

dilluns, 27 de novembre del 2017

IMPACTEM

IMPACTEM
Marc Portolés Pérez


1- A casa meva, es generen tota mena de residus, el majoritari crec que n'és el plàstic, ja que a la brossa on va , s'omple ràpid. 


2- Perquè és un diferent tipus de plàstic, de més qualitat i amb menos toxicitat. A part es pot utilitzar per fer altres coses


3-


4- Goma esborrar -> fracció resta -> dipòsit controlat o incineradora


5- No molt, l'he vist un parell de vegades com a molt. Pot tindre un impacte sobre alguna persona i el té degut a que una nena petita digui algo així...deu anar algo malament; tot així, no canvia res a la teva vida ja que a casa meva ja en reciclo.



6- Vidre: La conclusió que he tret d'aquest apartat és que solament els envasos de vidre poden anar a  la fracció de vidre, degut a unes característiques que els fan diferents dels altres vidres.


Plàstic: A l'apartat del plàstic té el mateix problema que el vidre.


7- No coneixo aquesta activitat, peró la veig molt interesant; però també veig que les "boles" són una mica petites i dificils de fer.


8- ·No tirar deixalles al terra, ja sigui plàstic, papers etc. i reciclar tot lo possible.

1 comentari:

  1. Hola Marc! La informació de l'entrada és correcta. No obstant, tu has copiat les respostes i realment, el que heu de fer és escriure un article. Espero la millora (4).

    ResponElimina