Pàgines

dimarts, 28 de novembre del 2017

IMPACTEM

A casa meva no reciclem la brossa, però sí les piles, i sempre que podem separem les botelles de vidre i les reciclem. També reutilitzem papers, és a dir, papers que han estat ratllats per una cara i per l’altra no.

Reciclar és una acció necessària que hauria de fer tota la gent, perquè som unes 7350 milions de persones en el món, i tots nosaltres produïm residus que tarden molt de temps a degradar-se, provocant que s’apilin en milers d’abocadors o que molts d’aquests residus acabin al mar.

També és important, a l’hora de reciclar, saber on va cada residu i quin és el procés que sofreix després de que nosaltres el reciclem. Una de les coses més essencials que s’han de saber és quins són els residus que no és poden llençar en els contenidor perquè estan fets de materials de millor qualitat o que simplement no só envasos i s’han de portar a la deixalleria.

Una forma de fomentar el reciclatge és mitjancant anuncis o pòsters amb missatges clars i directes que facin pensar als habitants sobre quin futur estan construint per a ells, els seus fills i la gent que l’envolta.

Per últim, hem d’agrair a entitats com Ecovidrio i Ecoembes que s’encarreguin de residus que al no ser envasos no és poden llençar en els contenidors perquè segueixen processos diferents. I també als emprenedors i emprenedores com Rodrigo García que pensen propostes per ajudar al medi ambient.

1 comentari:

  1. Hola Maite! Felicitacions pel teu escrit! No obstant, hi ha apartats que hem de treballar perquè no han quedat clars i serà molt interessant descobrir-los! Endavant! (9)

    ResponElimina