Pàgines

divendres, 24 de novembre del 2017

Què ha de tenir una entrada al blog?

Noies i nois... una entrada al blog és un escrit que mostrarà la vostra feina. Per tant, serà avaluat i això vol dir que cal fer-ho bé.

Aspectes a tenir en compte:

1. SEMPRE ha de tenir un títol. Aques es situa en la part de dalt on posa "Estil de l'entrada. Títol de l'entrada"

2. El cos de l'entrada pot tenir diferents formats. No obstant, mai hem de perdre de vista que un text coherent i cohesionat ha de tenir INTRODUCCIÓ, DESENVOLUPAMENT o COS i CONCLUSIÓ. A més a més, és de total necessitat utilitza CONNECTORS ja que de no ser així quedarà fraccionat, com un llistat de punts.

3. Tot article ha d'anar acompanyat d'una o més ETIQUETES. Aquestes les trobareu a la part de la dreta de l'editor d'entrades on posa "Configuració d'entrades". Aneua etiquetes i seleccioneu, com a mínim, la del grup i la de l'activitat.

4. Recordeu que les vostres entrades han de ser inèdites. Això vol dir que no copiem i peguem d'altres pàgines web. Si quan feu una entrada necessiteu consultar una pàgina web, un article, un llibre, un vídeo, etc. simplement el que heu de fer és referenciar-lo, és a dir, dir que heu extret la informació d'aquella font.

5. Els vostres articles poden anar acompanyat de vídeos. En aquest cas només cal que disposeu de la seva URL per enganxar-la a "insereix un vídeo" o desar directament el seu codi html.

6. Si voleu incloure fotos en els vostres articles, aquestes haurien de ser lliures de drets d'autor. Podeu utilitzar les de Flickr cc o de qualsevol altre lloc que compleixi aquesta condició. Ara bé, allò ideal seria que fèssiu les vostres pròpies fotos i des del mòbil les pugèssiu al Google Fotos associat al vostre compte del correu de l'institut. D'aquesta manera, quan vulguèssiu inserir una imatge podreu anar als vostres arxius de Google i fàcilment, adjuntar-la.


Si encara teniu dubtes en com fer una entrada, a continuació us enllaço un tutorial on s'explica com fer-ho:



1 comentari:

  1. Totes aquelles i aquells que encara no heu fet una entrada podeu consultar aquest vídeo tutorial. Us ajudarà!

    ResponElimina