Pàgines

dimecres, 29 de novembre del 2017

Boc'n Roll

El nostre objecte d'estudi s'anomena boc'n roll i serveix per poder transportar aliments .

Les seves mides són de 49,5 x 20,5 cm i pesa 44 grams, 24 g de capa textil, 18 de film TPU i 2 de la banda de velcro. Està fabricat amb una capa exterior tèxtil (65 % de polièster i 35 % de cotó) i una capa interior de TPU-poliuretà termoplàstic .

Aquest objecte és molt bó pel medi ambient en comparació amb el paper d'alumini. Utilitzar-lo redueix un 99,8% la petjada ecológica però això no és tot, el boc 'n roll també té una vida útil aproximada als 6 anys. 

Els apartats de la seva petjada ecológica són d'un 87,1 % de peces de tela i plàstic el  5,13% pel consum d'aigua i 2,31% dels recursos de fabricació. A part de tot això el producte té una pàgina web on el podem adquirir a partir de 8,95 € i si gastem 25€ les despeses d'enviament són gratuïtes. 

Finalment, destacar que els creadors són catalans, de Santa Maria de Palautordera, i la seva empresa s'anomena Roll'eat que ha aconseguit reduir 275 tones el paper d'alumini.

Resultado de imagen de boc'n roll

2 comentaris:

  1. Us ha faltat analitzar les parts de la pàgina web. Necessiteu coneixer-les perquè en un futur proper hareu de crear la vostra.

    ResponElimina