Pàgines

diumenge, 3 de desembre del 2017

Impactem :)

A casa meva sempre hem reciclat ja que la meva mare és una obsessionada en fer les coses bé i sempre ens ha maxacat en aquest tema. El residu que més generem a casa és la matèria orgànica perquè no consumim gaires aliments envasats o poc sovint.

Malgrat no reciclar els taps de les ampolles, el dedicaré una part de l'escrit perquè són importants, ja que aquests estan formats per un plàstic molt més car que el de les ampolles perquè té un valor energètic molt gran i no és tòxic. A més, com que són petits són fàcils d'emmagatzemar i per tant es guarden en grans quantitats. Hi ha moltes associacions que fan recollides per aconseguir patrimoni.

El plàstic pot tardar fins a 450 anys a degradar-se, així com altres materials: vidre, alumini, etc. Per aquest motiu hi ha associacions que s'encarreguen d'idear alternatives per solucionar aquest problema. Rodrigo Garcia va crear una ampolla comestible, fent així que redueixi la contaminació que hi ha actualment amb les ampolles de plàstic.

En conclusió, tots hauríem de col·laborar a ajudar al medi ambient perquè no és tant difícil, només amb una petita acció com deixar els taps en un altre lloc o no tirar la brossa al contenidor que no li toca pots ajudar a salvar la terra.

1 comentari:

  1. Abel... una entrada molt interessant! Felicitacions! Ara bé, aquesta entrada ha estat feina que has hagut de fer a casa perquè a classe no aprofitem suficientment el temps (8). A partir d'ara les notes seran més baixes si no seguim els criteris marcats.

    ResponElimina