Pàgines

divendres, 1 de desembre del 2017

Capsa 2: CANTIMPLORA DE PLÀSTIC

Aquesta entrada tracta de l'impacte la cantimplora al mediambient, quin és el seu ús, com funciona, les parts etc.

En primer vam escollir la capsa 2. Aquesta capsa contenia una ampolla de plàstic, una cantimplora i un got de cafè per portar. L'ampolla era de 0,5 L amb un globus a la boca de l'ampolla. Això servia per demostrar que si tu bufaves al globus no podia entrar el globus  a la ampolla ja que estava plena per l'aire dintre.



Una altra cosa que estava dintre la capsa era un got de cafè per emportar. La tapa d'aquest recipient tenia un forat per poder beure i una altre forat minuscul que servia per poder deixar surtir i entrar l'aire. Sense aquest minúscul forat no es podria beure el cafè que conté el got si la tapa està totalment tancada.



Per últim, la cantimplora que és l'objecte principal. És bo per al media ambient ja que es pot reutilitzar perquè les tires a la brossa després del seu ús sinó que les cantimplores les guardes per tornar-les a utilitzar. Serveix per emmagatzemar aigua o altres líquids i està composta per dues peces: la boca per a poder beure i el cos per poder almacenar l'aigua.



1 comentari:

  1. Grup... molt bona feina! Coses que heu de tenir em compte a l'hora de fer altres entrades. Sempre que pugueu les imatges han de ser vostres. Si no heu recordat fer fotos durant la classe heu de consultar la web de Pensament Divergent i veure si us he posat jo fotos. A més, no podeu utilitzar fotos que tinguen drets d'autor i les vosaltres havíeu posat tenien marques que ho indicaven (eren prohibides).
    Per una altra banda, falta el mecanisme de l'objecte principal d'estudi i és una llàstima que no estigui escrit perquè ho vam parlar a classe i a més, ja l'heu explicat en els dos exemples anterior.
    Us recomano repassar les tasques abans d'entregar-les (8).

    ResponElimina