Pàgines

dissabte, 9 de desembre del 2017

IMPACTEM CORRECCIÓ

A casa meva sempre reciclem. Cada residu va amb una bossa segons del que estuigui fet. El que més reutilitzem és el plàstic ja que sempre reutilitzem les  bosses de plàstic quan anem a comprar.

 Sempre podem donar el nostre gra de sorra a millorar el mediambient que nosaltres mateixos estem destruint, reciclar, reduir i reutilitzar és una opció.  Els taps són un plàstic més fàcil de treballar, més energètics i més fàcil de recollir. Recollint taps d'ampolles les associacions recapten diners per a causes benèfiques, recaudant taps també dones el teu gra de sorra.

Les persones no sabem la importància que té reciclar, un residu pot tarda milers d'anys a degradar-se depenent del que estigui fet. També és molt important saber que sufreixen els residus després de d'haver-los tirat al contenidor correcte.

Hi ha moltes campanyes publicitàries intentant convençer a la gent lo important que és reciclar però després de veure un anunci una persona no es posa a reciclar d'inmmediat.

Moltes persones intentant fer propostes i fabricar coses amb la utilitat de millorar el medi ambient, un exemple és en Rodrigo García que el seu invent seria una gran solució per reduir les ampolles de plàstic.



1 comentari:

  1. Hola Aina! Aquest segon article és de qualitat més alta que l'anterior. Felicitacions! No obstant, la reflexió encara és superficial. Sóc conscient que no és una tasca fàcil però amb la teva bona voluntat i les ganes de millorar, estic segura que faràs una molt bona feina (8)!

    ResponElimina