Pàgines

diumenge, 10 de desembre del 2017

IMPACTEM


A casa meva normalment no es llença menjar, però si que consumim i llancem molt plàstic, cartró i paper. 

No reciclem perquè no tenim espai per posar tots els classificadors de brossa que és necessiten. Però sí que és cert  que una vegada teníem moltes revistes i les vam portar a un punt de reciclatge.

El punt de reciclatge és un espai on pots portar taps de botelles de plàstic, diaris, revistes, etc. Quan portes aquestes coses reunides en una quantitat considerable, les pesen i et donen uns diners. El perquè d'aquests diners és que tu als treballadors d'allá els hi has estalviat la feina de separar-ho d'altres residus, i es porten aquests materials és perquè són reutilitzables, sobretot els taps que són d'un plàstic molt bo.

Ara mateix hi han moltes campanyes actives per promoure el reciclatge, o per a que no contaminem tant, o bé projectes. Un que ja s'està aplicant és a les botigues de roba, utilizar bosses de paper i no de plàstic. Un altre projecte que es vol dur a terme és subsituir les botelles de plàstic, per una bosseta transparent amb una forma esfèrica que al seu interior conté l'aigua.

No només amb aquests canvis o campanyes deixarem de contaminar en grans quantitats, també cadascú a la seva vida quotidiana podria fer petits canvis, com per exemple a l'hivern tenir la calefacció a 21-22ºC o reutilitzar les bosses de plàstic que encara hi  ha als supermercats. 

Amb aquests petits canvis podrem canviar de manera significant el planeta, deixant de contaminar en grans quantitts o generan menys residus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada