Pàgines

dimarts, 23 de gener del 2018

Wisibilitzem-nos

En aquest començament del segon trimestre, en l'assignatura d'informàtica. Hem tingut l'oportunitat de fer un projecte on hem pogut treballar en les dones relacionades en l'àmbit TIC Tecnologies de la informàtica i la comunicació) .

Ja que nosaltres som de les terres de ponent, vam decidir triar persones que treballessin a la universitat de Lleida, ja que és el recurs més fàcil que teníem per buscar a algú.

Vam escollir a la Luisa F. Cabeza Fabra, professora a l'Escola Politècnica Superior, principal recercadora al grup de recerca GREA (avui GREiA) qui ens va dir que "Un dia que vaig anar a una reunió a París, em van tractar com si fos la secretaria d'algun suposat Cap meu."

Com a segona persona, ja que en havíem d'escollir dos, va ser la Magda Valls, cap d'estudis de la branca d'informàtica de la Universitat de Lleida qui va ressaltar "Les empreses quan busquen alumnes per fer pràctiques demanen un perfil TIC dona, ja que és molt important que, estiguin equilibrats i que hi hagi diferents punts de vista."

Visita la nostra pàgina web: Dones TIC Terres de Ponent.

Penso que aquest projecte, et serveix per treballar molt en equip, ja que sense repartir la feina, hagués estat impossible acabar-ho. També, en l'àmbit de les eines utilitzades, per mi ha estat molt còmode, ja que les eines Google ja les havíem utilitzat en projectes passats.

Tota aquesta feina feta, fa que et sentis bé per un mateix, d'haver pogut acabar-la.

Treballar en equip no és tant bonic com sembla, tot té els seus avantatges i els seus inconvenients: Un gran avantatge, és el fet de que tots i totes podem repartir-nos la feina i poder treballar per igual. Un inconvenient, és que no tots els integrants del grup sempre vulguin i estiguin treballant, i això fa que la feina vagi més a poc a poc.

Poques han estat les dificultats en aquest projecte, l'única que hi havia per mi, era el fet de buscar la informació al començament. I penso que no hi ha res a millorar, el treball en si està per a que et donis compte que les dones també són importants en la tecnologia, i ho aconsegueix TOT.














         

1 comentari: