Pàgines

dimarts, 23 de gener del 2018

Què ha estat Wizibilizalas -MT-


La nostra pàgina web:



Qui Som Nosaltres?


Wisibilizalas ha sigut un treball de recerca, en grup totalment diferent del que estic acostumat a fer, ja que no era un grup petit, comparant amb els altres, sinó que en aquest cas he pogut experimentar una nova forma de treball. Hi ha hagut coses que ja n'estava acostumat a utilitzar, la majoria, però també n'hi ha hagut de coses que no en sabia, el que més m'ha sorprès o millor dit après, va ser com fer una entrevista.


Jo sento que aquest treball m'ha ajudat bastant en el que vull fer en un futur, no solament en el fet d'utilitzar eines de Google, sinó en el pràctic, com ara per exemple el fet de contactar amb una persona "important"i totalment desconeguda (que ha costat bastant per ha que responguin) o el fet de treballar en un grup nombrós, que també s'ha de dir que no ha sigut fàcil, ja que com érem més no podíem estar sempre tots, però també s'ha de dir que el grup que eh tingut ah treballat molt i al final tothom ha aportat la seva part dintre de la pàgina que hem creat entre tots, Guindàvols 3, Dones TIC Terres de Ponent.

Nosaltres en el nostre treball hem pogut conèixer dos increïbles dones:                                                                               
-Maria Teresa Alsinet Bernardó                                -Concepció Roig Mateu
                                      

Una de les frases que més em va impactar o millor dit agradat ha estat una frase de la Sra. Maria Teresa: Les noies no estudien enginyeria informàtica no perquè no se saben o no en poden perquè sempre en trauen sempre de millors resultats que els nois, sinó perquè creuen que no en saben.


Penso que com a projecte no es pot millorar res perquè literalment ens han donat una gran llibertat.

1 comentari: