La cafetera és un estri de cuina, normalment metàl·lic, que s'utilitza per fer el cafè instantàniament calent.
Hi ha molts tipus de cafeteres, en aquest cas parlarem de la Cafetera Italiana;
- Esta composada per dos 2 cossos.
- La part inferior és on es troba el dipòsit d'aigua que té una vàlvula de seguretat al costat i un filtre de forma d'embut amb el cafè.
- La part superior: te un bec per a treure la beguda a l'exterior.
FUNCIONAMENT:
El seu mecanisme és senzill. Poses el cafè en el filtre amb forma d'embut i ho col·loques a la part inferior on està l'aigua. Després enrosques les dues parts hi ho fiques al foc. Gràcies a l'evaporació que fa l'aigua el cafè va pujant cap a d'alt i fa que ens deixi la beguda directament per servir.
Aquest objecte és millor que les cafeteres de càpsules ja que és més resistent i genera menys residus. A més a més, t'estalvies diners ja que no necessites ningun tipus de càpsules.
Molt bona feina Carla! Segueix així (9).
ResponElimina